Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Re: MOMfest 2023 was top!!!

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

 
 

4e Nieuwsbrief MOMfest 2023

 

Bekijk de webversie

WEBSITE

TICKETS 

FOTO'S

 

MOMfest 2023 smaakt naar meer!

MOMfest 2023 was TOP!!! Topsfeer, topacts en uitverkocht! Iedereen bedankt!! Het beste bewijs hoe geweldig MOMfest 2023 was zijn de foto's en die kun je hier bekijken. Bekijk ook de foto's van Hans Anneveldt hier  De aftermovie is nog in de maak.

 

Shave the date: 14 december 2024!!!!

Volgend jaar mag MOMfest 30 kaarsjes gaan uitblazen. We gaan dit doen op 14 december aan Noordkade in Veghel! De eerste act voor deze speciale editie is ook al geboekt: The Dutch Horsemen, een vette Metallica tribute!!.
Website>

Earlybird tickets 2024 nu verkrijgbaar!

🎉 Snel, snel, snel! De early, early bird-tickets voor de 30 jaar jubileumeditie van MOMfest zijn nu beschikbaar en vliegen de deur uit! Grijp je kans om zeker deel uit te maken van deze speciale editie op 14 december 2024 🎅🏻🎸🤘🏻.
EB tickets>

Bezoek onze website

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top