Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Vandaag staat een belangrijke wedstrijd op het programma van SCMH 1. Een wedstrijd tegen de koploper van de competitie, Loosbroek 1. SCMH 1 opent in de eerste minuten de wedstrijd, 0-2. Loosbroek 1 geeft hier direct een reactie op, 1-2. Beide teams zijn opzoek naar de juiste kansen en zijn erg gewaagd aan elkaar. SCMH 1 gaat de rust in met een score van 4-6.

De dames van SCMH 1 gaan weer vol goede moed de tweede helft van start. Loosbroek 1 opent de score in de tweede, 5-6. SCMH 1 blijft zoeken naar de juiste kansen en beloond zichzelf met een doelpunt 6-7. De score gaat op en neer. Waardoor de stand in de 25ste minuut 8-8 is. Het blijft nog even spannend, met verschillende kansen voor beide ploegen. De eindstand van de wedstrijd is 9-10. Hierdoor weet SCMH 1 op de eerste plek te komen in de competitie.

SCMH 1 speelt zondag 28 januari om 13:00

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top