Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

SCMH 1 - Tovido 1

Vandaag, zondag 25 februari, stond de laatste wedstrijd van het binnen seizoen op het programma. We kregen maar één taak en dat was winnen, zodat we het kampioenschap zouden binnenhalen.

De start van de wedstrijd ging moeizaam. Tovido opende met een korte kans, waarna ze door pakte en we uiteindelijk op 4-1 achterstand kwamen.

Een spannende eerste helft volgde waarbij het ons niet lukte om de voorsprong te pakken. De scherpte en felheid mistte in de verdediging tijdens de duels en in de aanval verliep het spel stroef.

RUSTSTAND 6-6

We gingen goed de tweede helft in. Eindelijk wisten we betere aanvallen op te zetten en de kansen af te maken. De verdediging hield het goed dicht.

Ons geluk kon niet op toen het laatste fluitsignaal afging. De overwinning is binnen. KAMPIOENEN!!!

EINDSTAND 15-8

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top