Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Zondag 17 maart speelde SCMH 2 hun laatste wedstrijd in de zaalcompetitie. SVOC ‘01/United werd met 18-8 verslagen, waardoor SCMH de zaalcompetitie ongeslagen kampioen is geworden. Het feest was 2 weken geleden al gevierd, maar dat maakt de prestatie niet minder. Met 206 doelpunten in 14 wedstrijden mogen ze zich dan ook de terechte kampioen noemen.


Maar ook in de buitencompetitie doen ze het niet onverdienstelijk. Sinds 23 april 2023 heeft dit team geen competitiewedstrijd meer verloren. En sinds begin seizoen 2023/2024 zijn alle wedstrijden gewonnen. Na vorig jaar in de veld competitie gepromoveerd te zijn, hadden ze dit niet verwacht. Met nog 5 wedstrijden te gaan kan SCMH 2 clubgeschiedenis gaan schrijven. Als er buiten 3 van de 5 wedstrijden worden gewonnen, komen ze volgend jaar uit in de topklasse! Iets wat binnen de club historie binnen SCMH niet meer is gebeurd sinds het 2 vaks-korfbal. Hoewel ze er goed voor staan, zal het geen gemakkelijke klus worden. Kijk voor het wedstrijdprogramma op de site van SCMH.


Om de eerste mentale klap al uit te delen zouden deze dames graag goed voor de dag willen komen. Nu zijn hun tassen nodig aan vervanging toe.
Verder zoeken ze sponsoren om dit hopelijk toekomstige historische moment groots te vieren. Denk aan beschikbaar stellen of sponsoren van een partybus, rondje geven of traytje Stelz (wel nadat de titel binnen is, want tot die tijd moeten ze volledig gefocust zijn), kampioensweaters, vergoeden van de gele kaart die ze tijdens de zaal competitie hebben gekregen, beveiliging of wat je maar kan verzinnen. Dus wil jij dit nu al legendarische team sponsoren of een bijdrage leveren, stuur dan een mail naar .

240307 Korfbal SCMH2

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top