Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Veelzijdig programma zaterdag 20 april op Bertjes Wij

Lekkere muziek, koele pilsjes, knapperige friet en veul gezelligheid, dat is Rock Am Ringoven! Op zaterdag 20 april, op Bertje Wij in Mariaheide, begint om 15.00 uur de tiende editie en het programma is dit jaar opvallend veelzijdig. Van rock tot rockabilly en van dance tot folk! Topper op het affiche is de Nederlandse ster Robby Valentine met zijn Tribute to Queen!

 

De bands op Rock Am Ringoven spelen op twee podia zodat er altijd veel te beleven is. Na 21 uur verandert één tent in een dansarena met het energieke DJ -stel SlapsticK en ook nog een verrassingsact.
In de grote tent brengt Robby Valentine de muziek van Queen zoals het op cd staat. De bandleden van Valentine's tribute to Queen hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en de afwisseling in zang tussen Robby Valentine en Maria Catharina en het perfect naspelen van de mooiste Queen nummers is een ervaring die je niet wil missen.
Light By The Sea laat The Cranberries herleven. De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann zingt net zo betoverend als Dolores O'Riordan.
Met het spelen van zowel nieuw als oud Volbeat materiaal zorgt Volbeer voor een energieke heavy metal party.

Lokaal talent
Boost speelt stevige rockcovers vol scheurende gitaren, opzwepende drums en een bonk energie.
Sjiekkita brengt rockabilly met een 'bite’ met hits uit alle tijden. Cryptonic is een jong en gedreven hardrock/metal band vol passie uit Uden. Odd Obsessions presenteert rock die dient als ontsnapping aan de monotonie van het dagelijkse leven en de alledaagse gesprekken die ons omringen. Squander Squad biedt juist een 'gegarandeerd feest' als in een Ierse pub; met een pint in de hand, uitbundig dansen tot je er bij neervalt. Ziener staat garant voor donkere rockmuziek met hardrockinvloeden. Dj Marijn zorgt voor de sfeer in de pauzes.

Kinderen welkom
Hoe goed de bands ook spelen, hoe opzwepend de DJ’s ook zijn, veel bezoekers van Rock Am Ringoven komen voor gezellig buurten in een gemoedelijke sfeer. De buurtbewoners van de Ringoven in Mariaheide zorgen dat precies dat de grootste attractie van Rock Am Ringoven blijft! Kinderen mogen overigens gratis naar binnen en speciaal voor hen is er om 15.00 uur ‘Get in the ring kids’. Ze mogen blijven tot 19.00 uur zodat alle papa en mama daarna zorgeloos uit hun dak kunnen gaan om te feesten tot de klok van 01.00 uur.

Tickets
Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop online en bij D’n Brouwer in Mariaheide. Aan de dagkassa betaal je 25 euro. Kijk voor alle informatie op www.rockamringoven.nl

240405 rar Squander SquadSquander Squad 240405 rar volbeerVolbeer 240405 Rar valentineValentine 240405 rar odd obsessionsOld Obsessions 240405 rar light by the seaLight by the sea

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top