Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Vandaag staat voor de dames van SCMH 1 de kampioenswedstrijd op het programma. Gelijkspel is genoeg voor de dames om het kampioenschap binnen te slepen. Dus een team een taak, winnen. De start van de wedstrijd liep echter stroef aan beide zijden.

Arcades weet de scoren te openen, waarna het heel lang duurt voordat er gereageerd wordt vanuit SCMH. De dames weten pas aan het begin van de tweede helft de gelijkmaker te scoren 1-1. De wedstrijd blijft stroef verlopen. Het is een erg warme dag en beide ploegen hebben het zwaar. Toch weten de dames van SCMH weg te lopen en het kampioenschap binnen te slepen met een eindstand van 4-1.

Er volgt een gezellig feestje en we gaan vollop ons kampioenschap vieren met zijn alle. Saar en Livvy onze pupillen van de week bedankt voor de goede support.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top