Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Zondag 2 juni hebben de dames van korfbal 2 nieuwe shirts uitgereikt gekregen met als sponsor Brabantmassage. Waarvoor wij Bert v/d Linden hartelijke wilen bedanken!

Hieronder een klein stuk over Brabantmassage.

Heb je terugkerende pijn of spanningen in de rug, nek of schouders, maak dan een afspraak. Voelt je lichaam stijf aan, wil je energie maar niet stromen, heb je last van spanningen, vermoeidheid of overbelasting, dan helpt een massage!

Je lichaam is een kostbaar bezit! Logisch dat je er goed voor zorgt en het goed onderhoudt. Bij Brabantmassage ben je in vertrouwde handen. Gedegen opleidingen, erkende certificeringen en een ruime ervaring staan hier borg voor.

Je kunt hem altijd een berichtje sturen!

Bert hartelijk dank en dames veel plezier met de shirtjes!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top