Nieuws van Amaliazorg, locatie van Haarenstaete:

Wij zijn als organisatie extra voorzichtig in deze tijd.Hierdoor kan onze jaarlijkse Kerstmarkt, voor de tweede keer op rij, niet op de vertrouwde manier doorgaan.

Aangezien wij graag kijken naar wat wél mogelijk is, gaat onze kerstmarkt dit jaar in digitale vorm plaatsvinden. En wel met een heuse drive-thru aan de voorzijde van ons klooster aan de Pastoor van Haarenstraat 44 in Mariaheide.

Hier kunnen op zaterdag 11 december tussen 10.30 en 13.00uur, de bestellingen worden opgehaald.

We gaan hiervoor de tijdelijke Facebook site gebruiken: kerstmarkt van Haarenstaete. Op deze site zullen mooie producten worden aangeboden, die samen met onze bewoners zijn gemaakt. De opbrengst van de kerstmarkt komt volledig ten goede aan het welzijn van onze bewoners.

Momenteel zijn we hard aan het sparen voor een Crdl (lees: kredel), een zorginstrument dat voor contact en verbinding zorgt via geluid en aanraking. We zijn hiervoor ook een doneeractie gestart via ‘Voor de Ouderen’. Wanneer we het streefbedrag van 4000 euro behalen, ontvangen we 2000 euro extra, vanuit de bij ‘Voor de Ouderen’ betrokken fondsen. We zijn inmiddels al over de 3000 euro heen, dus nog minder dan 1000 euro te gaan!! Wilt u doneren, dan kunt u dit doen via onderstaande link:

https://voordeouderen.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1108/contact-door-aanraking-met-de-crdl

Of zoek op: Crdl, op de website: www.voordeouderen.nl

Wij zijn u zeer dankbaar.

Houdt voor ontwikkelingen rondom de kerstmarkt en reserveringen van de mooie producten, komende tijd de Facebook pagina ‘kerstmarkt van Haarenstaete’ in de gaten.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top