Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor Mariaheide. Waar we jarenlang gebruik hebben gemaakt van de faciliteiten van Bewonersplein, krijgen we binnenkort een andere site in een nieuwe en frisse stijl.

De naam blijft ongewijzigd, www.Mariaheide.nl, dus daar zult u niets van merken. Peter Nooijen van P.J. Nooijen Webbureau is de ontwerper. Hij heeft op initiatief van de Dorpsraad een gebruiksvriendelijk platform gemaakt, waar de Heise organisaties ook weer gebruik van kunnen maken. De overgang zal zo soepel mogelijk verlopen. Waarschijnlijk is de nieuwe website al vóór Nieuwjaar in de lucht. De inhoud van de pagina’s wordt momenteel overgezet, zodat alle informatie behouden blijft.


Henri van Zeeland zal ook weer beheerder van www.Mariaheide.nl zijn. Maar het zou prettig zijn als we een assistent-beheerder zouden hebben. Enige digitale vaardigheden zijn gewenst, hoewel dat voor de jonge generatie geen probleem is. Wil je daar aan meewerken stuur dan een berichtje naar , ook voor eventuele vragen.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top