Beste ‘nieuwe’ inwoner van Mariaheide. Misschien woont u nog maar pas in uw nieuwe huis of al wat langer.

Door corona is er ook vertraging opgetreden in onze kennismaking. Wij, de Dorpsraad van Mariaheide, organiseren in principe om de twee jaar een middag om nieuwe inwoners wegwijs te maken in ons dorp. Natuurlijk zult uzelf al het een en ander ontdekt en uitgevonden hebben. En u heeft zeker al vrienden gemaakt of bent aan het sporten bij een club. Mariaheide is immers een levendig dorp. Wij willen u en uw gezin verwelkomen op:
Zaterdag 10 juni vanaf 14.00 uur
In Dorpshuis D’n Brak, Ericastraat 17
:

Op deze gezellige bijeenkomst kunt u kennis maken met andere nieuwe bewoners. Opgeven kan middels onderstaande invulstrook of per email. Na ontvangst met koffie volgt een introductie, die we in verband met aanwezigheid van kinderen, kort zullen houden. Daarna kunt u kennis maken met organisaties, verenigingen en bedrijven uit ons dorp. Bij goed weer is het programma deels buiten.


We zullen u gastvrij ontvangen en met een mooi aandenken naar huis laten gaan.

Graag de volgende gegevens doorgeven als u hieraan wilt deelnemen. Deze invulstrook is terug te vinden in de Heise krant van april 2023 of hier downloaden.

Naam…………………………………………………………………………………
Deelnemers:…….volwassenen en….. kinderen(leeftijden……………...)
Adres……………………………………………………………………..
Emailadres (optioneel)…………………………………………………..
Telefoonnummer (optioneel)…………………………………………….
Strook inleveren: Struikhei 10 of Ringoven 60……………………………………..

Opgeven kan ook via email:

 

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top