Logo Skipov

Nieuwsbrief 
December 2021
Dit is de laatste editie van de Skipov Nieuwsbrief,
de volgende uitgave verschijnt onder de naam Verdi!

Afscheid van een markant bestuurder 

Berry Tomas heeft 17 jaar de Skipov organisatie geleid.
Dit heeft hij altijd met veel gedrevenheid, overtuigingskracht en leiderschap gedaan. Hij laat een zeer solide en financieel gezonde stichting achter, die klaar is om de volgende stap te maken. Samen met SKOSO uit Sint-Oedenrode vormt Skipov
per 1-1-2022 Verdi onderwijs. Lees hieronder de persoonlijke woorden van Berry Tomas.
"De start van Verdi markeert tevens het einde van mijn werkzame leven. Ik heb 17 jaar met ontzettend veel plezier en voldoening leiding mogen geven aan Skipov en SPV. In die 17 jaar heb ik veel mooie ervaringen opgedaan en veel betekenisvolle relaties aan kunnen gaan. Ik heb heel veel voldoening gehaald uit de bijdrage die we met elkaar hebben kunnen leveren aan de ontwikkeling van de aan onze zorg toevertrouwde kinderen. Ik heb dat samen mogen doen met heel veel fijne collega’s en relaties.  Het was een groot genoegen om met zoveel goede en gedreven mensen samen te mogen werken. Natuurlijk had ik me mijn afscheid iets anders voorgesteld. Maar ja, corona. Vanwege de huidige situatie waarin de besmettingscijfers nog altijd zorgelijk zijn en maatregelen worden aangescherpt en nu ook weer worden verlengd lukt het niet om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen. Ik vind dit heel erg jammer maar met de huidige beperkingen kan het helaas niet anders. Voor mij zit het erop, het gaat jullie allemaal meer dan goed!"
 
 

Ook voor dit  jaar is besloten geen post-actieve dag te organiseren. Het blijft precair met corona en dan kun je het risico gewoonweg niet nemen. Net als vorig jaar is er mooie attentie rondgestuurd, in dit geval een wandel- en fietsboekje van de regio.
 
 

Verbonden in diversiteit! 

Bij een nieuwe naam, nieuwe organisatie hoort ook een nieuwe look, een huisstijl. In het nieuwe logo zit verbinding en diversiteit gevangen! Dat lichten we graag nader toe: de handgeschreven letters V en R vormen een knipoog naar het kind. De letters E D en I zijn organische vormen en zijn een verwijzing naar de omgeving. We zijn een jonge, frisse organisatie waarin we oog hebben voor verschillen en een veranderbare omgeving én waarin we ons verbonden voelen met deze verschillen en die omgeving!
 
We wensen u alle goeds, veel gezondheid, liefde en wijsheid.
                              Op naar een mooi en leerzaam 2022 !
                                                                        
 
Twitter
Website

Adres


Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

Contact


T  0413 - 31 07 90
E  

Copyright © 2021 Skipov, All rights reserved.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top