Het is even geleden, maar eindelijk is het dan zo ver, het Autisme café Meierijstad is vanaf maandagavond 28 februari 2022 weer open van 19.30 tot 22.00 uur! Jullie zijn weer van harte welkom. Het Autisme café Meierijstad is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, ook familie, vrienden, ouders en naasten van iemand met autisme zijn welkom!

 Bezoekers mogen zelf bepalen wat ze willen doen, of dat nu een spelletje is, praten met anderen of enkel luisteren. Het Autisme café Meierijstad is iedere laatste maandagavond van de maand geopend. Wij als organisatie hebben er weer ongelofelijk veel zin in om jullie te ontmoeten, een praatje te maken en met elkaar een gezellige avond te hebben. Je bent van harte welkom en we hopen dat we weer velen van jullie zullen zien!

Praktische info: Het Autisme café Meierijstad is gevestigd in het Pieter BrueghelHuis in Veghel (Middegaal 25, 5461 XB Veghel). Het Autisme café is geopend van 19.30 uur t/m 22.00 uur. Later komen of korter blijven is geen probleem! Drankjes zijn voor eigen rekening. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Hester Jansen: .

ONS welzijn is dé welzijnsorganisatie in Noordoost-Brabant.
ONS welzijn is een maatschappelijk dienstverlener met 300 medewerkers en ongeveer 1000 vrijwilligers. Onze teams in de wijk geven advies en hulp aan mensen van alle leeftijden met een vraag of situatie die zijzelf (even) niet alleen kunnen oplossen. Bij zorgen over kinderen of een naaste, eenzaamheid of moeite met rondkomen. Ook organiseren we activiteiten en initiatieven om iets te leren of voor de ander of de buurt te doen. Wij leggen verbindingen tussen mensen en instanties en werken samen met vrijwilligersorganisaties, gemeenten en partners aan preventieve, duurzame oplossingen voor inwoners. ONS welzijn werkt in de gemeenten Bernheze, Boekel, Oss, Maashorst en Meierijstad.

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top