In aanloop naar de komst en de stationering van de eerste F-35’s op vliegbasis Volkel, organiseert de vliegbasis drie informatieavonden voor omwonenden in de regio.

 Tijdens de infosessies worden diverse presentaties verzorgd. Een ervaren F-35 vlieger geeft uitleg over het vliegen met een F-35. Vanuit het Ministerie van Defensie volgt een presentatie over onderzoek naar de
geluidsbelasting van de F-35 op vliegbasis Leeuwarden. Daarnaast wordt een doorkijk gegeven naar de toekomstige ontwikkelingen rondom vliegbasis Volkel en het opereren met de F-35.

Het doel van deze avonden is om omwonenden te informeren en met elkaar in gesprek te gaan over wat de komst van de F-35 naar Volkel betekent voor de omgeving. Er bestaat tijdens deze avonden ruim de gelegenheid om vragen te stellen en standpunten te delen.

U kunt zich aanmelden voor een van de informatieavonden op: onder vermelding van de datum van uw voorkeur. De locaties voor de informatieavonden zijn:

  • 19 april ‘De Wilg’, Wethouder Lindersstraat 11 in Wilbertoord;
  • 25 april ‘Terra Victa’, Oudedijk 55 in Odiliapeel;
  • 11 mei Fletcher Hotel ‘Teugel’, Bedafseweg 22 in Veghel.

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee. De sessies vangen aan om 19.00 en duren tot 21.30 uur.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top