Zondag 21 augustus vanaf 14:30 uur

The Specs 50 jaar Ouwe Rock

The Specs traden begin jaren 60 veelvuldig op in het toenmalige uitgaanscircuit en jongerensozen in de regio Zuidoost Brabant en Land van Maas en Waal.

Het repertoire van The Specs bestond uit nummers van The Kinks, The Rolling Stones, The Pretty Things, The Motions en The Byrds.

De optredens in die tijd werden gevolgd door een trouwe schare fans met als hoogtepunt een optreden in het voorprogramma van The Pretty Things in de Veilinghallen in Tiel.

ANNO nu worden de “oude” nummers nog steeds gespeeld maar aangevuld met hedendaagse versies van deze nummers.

Denk aan bv Runaway in de Queen uitvoering.

Welke oude artiesten staan er nu bv op de setlist: Rolling Stones - Kinks - Sandy Coast – Outsiders – Moody Blues (Night In White Satin)

220803 specs buiten

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top