Voor het komende bridge-seizoen is de Zijtaartse Bridgeclub op zoek naar nieuwe leden.


De club heeft zijn thuis in het gezellige dorpshuis in Zijtaart. Iedere vrijdagmiddag van 13.30 uur tot ca. 16.30 uur wordt er gebridged. De relatief lage contributie en de vriendelijke consumptieprijzen zorgen samen met de uitstekende sfeer voor een ontspannen bridgemiddag.
De club speelde op de dinsdagavond maar in goed overleg met KBO Zijtaart gaat ZBC’01 vanaf september verder op de vrijdagmiddag.
De club start met twee goed bezette speellijnen met zes maal per seizoen een promotie/degradatie moment. In beide lijnen is er momenteel ruimte voor nieuwe leden. Ook als u geen lid bent van de KBO of een andere ouderenvereniging, bent u van harte welkom.
Als u graag mee wilt bridgen op deze gezellige bridge-middagen, schroom niet en meldt u aan. Heeft u geen vaste bridgepartner, of u bent een beginnend bridger, in beide lijnen is er plaats voor u.
Van harte welkom….

Aanmelden of voor verdere inlichtingen:Secretariaat ZBC’01
Ad Koevoets,
06-38354436

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top