Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij deze mensen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, activiteiten organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging moet gebeuren. Gemeente Meierijstad is erg trots op deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken door een filmfestival te organiseren.

 Filmfestival op zaterdag 10 december 2022
Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals biedt gemeente Meierijstad de vrijwilligers van Meierijstad op zaterdag 10 december een gratis bioscoopbezoek aan in theater De Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor de mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Er zijn per film 440 stoelen beschikbaar en er is één consumptie na afloop per persoon inbegrepen. Men kan zelf een plek uitkiezen in de zaal. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Welke films?
De volgende films zijn geselecteerd voor het filmfestival:
13.00 uur Silence of the tides
16:00 uur Ticket to Paradise
20.00 uur Bullet train

Aanmelden met actiecode
Vrijwilligers kunnen zichzelf vanaf nu aanmelden voor één film naar keuze aanmelden met een actiecode. Alle vrijwilligersorganisaties van Meierijstad hebben per e-mail hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen met daarin een actiecode. Via deze actiecode kan men zich aanmelden voor één film naar keuze. Aanmelden kan via de website van www.blauwekei.nl/vrijwilligersdag.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top