Heb je tijdens het optreden van een tonprater wel eens gedacht: “Wat lijkt het me fantastisch om de mensen zo aan het lachen te krijgen. Ik denk dat ik dat misschien ook wel zou kunnen.”
Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de gratis workshop tonpraten die wordt georganiseerd door tonpraotakkademie Dunne Klets.
De workshop wordt gehouden op drie avonden: dinsdag 14, 21 en 28 maart. Locatie en tijdstip volgt.
In een kleine groep ga je onder begeleiding van ervaren tonpraters werken aan je typetje, je tekst en je performance. Na afloop van deze drie sessies heb je een begin gemaakt met je eigen buut en voer je die uit voor een kleinschalig publiek. We kijken samen met de deelnemers welke avond geschikt is voor deze uitvoering.
En wie weet heb je daarna de smaak te pakken en heb je er een nieuwe, fantastische hobby bij.
Aarzel niet en meld je snel aan door een mail te sturen naar .

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top