Nieuwsbrief nr 3 2023 
Verdi onderwijs     

 

Verdi bouwt aan nieuw kindcentrum "Campus Buitenwijs" 


Verdi heeft, net als collega-stichting SAAM, een verzoek ingediend om een basisschool te mogen stichten in de nieuwe wijk Veghels Buiten. Wij informeren u graag over deze kans. Op de website staan de eerste stappen en de denkrichting beschreven over het nieuwe kindcentrum ‘Campus Buitenwijs’. Ook vragen wij uw steun bij dit initiatief, lees hier verder 
 

 

Verdi na 1,5 jaar! 


Samen met onze interne stakeholders hebben we het afgelopen jaar eens goed onder de loep genomen en dat was erg waardevol. We hebben een mooie groei doorgemaakt en gaan gestaag door! 

 

Kindcentrum De Wijzelaar Veghel 


De vloer van de begane grond is gestort en het
nieuwe logo is onthuld, dat mag gezien worden!


 

 

Huiswerkbegeleiders gezocht en reünie! 

Basisschool Bernadette in Veghel heeft wat te melden én te vragen. Om met de vraag te beginnen: de school zoekt huiswerkbegeleiders voor 3 kwartier op dinsdag/donderdag, lees hier verder.
Ook maakt de school graag melding van een voor een gezellige reünie op 28 oktober 2023 (in verband met de verbouwing van dit karakteristieke pand).

 

De PVP : 95% geslaagd!  

De Praktische VerkeersProef, een jaarlijks terugkerend evenement voor de leerlingen van groep 7 van Meierijstad. De organisatoren bedanken van harte de vele vrijwilligers die hielpen aan de zijlijn en feliciteren de geslaagden! 

 


Verdi jaarverslag 2022  


Het eerste officiële jaar van Verdi is achter de rug én verantwoord. Wil je weten hoe het ons is vergaan? Lees het hier!

 

Wat een (onderwijs)ervaring! 

 

 
 

Ons motto is: groei, val en sta weer op. Ontdek en doe waar je goed in bent. Werk en leer. Want als jij stappen maakt, groeit iedereen. Wij zijn er voor de toekomst. Van jou, van onze leerlingen, van het onderwijs in Meierijstad. Dát is onze drive. Daar durven we anders in te zijn. Deel jij die drive? Word onderdeel van Verdi!
 

Werken bij Verdi 

 

Verdi is gesloten van maandag 17 juli tot
en met vrijdag 25 augustus 2023! 

Website

Website

Email

Email

Facebook

Facebook

Twitter

Twitter

LinkedIn

LinkedIn

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top