Re: vet programma en voorverkoop is begonnen!

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

 
 

3e Nieuwsbrief MOMfest 2023

 

Bekijk de webversie

WEBSITE

TICKETS 

LINE-UP

 

Voorverkoop MOMfest van start!

Het MOMfest seizoen is geopend, de ticketverkoop is begonnen sinds vandaag 2 september!!! Koop gemakkelijk je tickets on-line via onderstaande link of ga naar momfest.nl voor meer info!!!
Tickets>

 

Rabo Clubsupport start 4 september! Steun ons!!!

Help ons middels Rabo Clubsupport want ondanks de stijgende kosten willen we toch een hoogwaardig festival neerzetten, betaalbaar voor iedereen. Iedereen met een Rabo account in de regio Meierij & Maashorst kan stemmen! 
Steun MOMfest>

Line-up 16 december 2023 voor 99% compleet!!!

Rapper Rudeboy plays Urban Dance Squad, Indian Askin, Hallo Venray, Ziener, Red Devil en The Pines. Tribute-acts zoals the Cult, System of a down, Ghost en Limp Bizkit en Rattlesnake Shake!!! Er volgt later nog een act.
Lees meer>

Bezoek onze website

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten ontleend worden! Schrijfoudten voorbehouden. 
www.momfest.nl

Facebook

 

Twitter

 

YouTube

 
 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top