Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide
                              
                                        
Nieuwsbrief nr 4 2023 
Verdi onderwijs     

Welkom dinsdag 3 oktober 2023:
Info-bijeenkomst nieuwe Verdi basisschool
in Veghels Buiten  

Kom luisteren en mee praten over een nieuwe basisschool in Veghels Buiten, dat vindt plaats op dinsdag 3 oktober om 20.00 uur op de Noordkade, zaal de Apotheek, het is een vrijblijvende en openbare bijeenkomst, je bent van harte welkom  lees hier verder

 

Schooljaar 2023-2024 is gestart! 

Met frisse moed en veel enthousiasme hebben de Verdi basisscholen en peuteropvanglocaties onlangs hun deuren weer geopend, het nieuwe schooljaar is weer begonnen. We hebben er veel zin in!


In de week voor de start zijn alle nieuwe leerkrachten, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers van harte welkom geheten. Naast een informeel samenzijn, kennismaken en opstarten, is volop informatie verstrekt over praktische zaken.

 

De bouw van kindcentrum De Wijzelaar Veghel vordert! 

 


Heb jij handige handjes?

Want we zijn op zoek naar enkele behulpzame mensen die tussen 9.00 en 12.00 uur op de Einder in Sint-Oedenrode willen helpen,lees hier verder 

 

 
 

Ons motto is: groei, val en sta weer op. Ontdek en doe waar je goed in bent. Werk en leer. Want als jij stappen maakt, groeit iedereen. Wij zijn er voor de toekomst. Van jou, van onze leerlingen, van het onderwijs in Meierijstad. Dát is onze drive. Daar durven we anders in te zijn. Deel jij die drive? Word onderdeel van Verdi!
 

Werken bij Verdi / vacatures 

 

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top