Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide
                              
                                        
Nieuwsbrief nr 5 2023 
Verdi onderwijs     

We gaan dóór en we gaan ervóór: 
Buitenwijs in Veghels Buiten!  

Met trots kunnen wij u vertellen dat we de aanvraag naar DUO (de Dienst Uitvoering Onderwijs) verzonden hebben! We zien uit naar de volgende stap, nu is het wachten op berichtgeving vanuit de rijksoverheid, lees hier meer.

 

VACATURE: teamleider Verdi Start! 

 


Vanaf 1 november heeft de Taalvijver een nieuwe naam: ‘nieuwkomersschool de Horizon’, met nieuw logo en website! Meer informatie lees je inde update van de nieuwe op de website van Verdi NKS de Horizon! 

 


Ze kunnen wel rekenen op de Sterjasmijn in Nijnsel!

Kanjers daar in Nijnsel!
Ze vielen , dik verdiend,
in de landelijke prijzen,
lees hier verder

 

Wist u datjes!

 

Jaarlijkse dag voor postactieven!

Met open armen hebben we een grote groep van oud-medewerkers van Verdi (voorheen Skipov, SKOSO) en Verdi Start (voorheen SPV) mogen ontvangen op de Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode! Deze jaarlijks terugkerende bijeenkomst staat in het teken van elkaar weer eens ontmoeten en gezellig bijpraten, ook dit jaar is dat weer goed gelukt, klik hier!

 
 

Ons motto is: groei, val en sta weer op. Ontdek en doe waar je goed in bent. Werk en leer. Want als jij stappen maakt, groeit iedereen. Wij zijn er voor de toekomst. Van jou, van onze leerlingen, van het onderwijs in Meierijstad. Dát is onze drive. Daar durven we anders in te zijn. Deel jij die drive? Word onderdeel van Verdi!
 

Werken bij Verdi / vacatures 

 
 
 
 
 

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top