Nieuwsbrief nr 6 2023 
Verdi onderwijs     

 

Fijne kerstdagen,

in verbondenheid op weg naar 2024!  

Beste relatie, 

2023 is bijna geschiedenis. Een jaar waarin Verdi een mooie route in zijn koers heeft gevaren, verbonden in diversiteit. Samen met jou als partner hebben we veel goede dingen gedaan, veel geleerd, zijn we uitdagingen aangegaan. Ik dank je hartelijk voor onze samenwerking en zie ernaar uit om die in het nieuwe jaar voort te zetten en nieuwe impulsen te geven. Ik wens je een fijne kersttijd en voor daarna: een goed en gezond 2024!

Met vriendelijke groet,​​​​
Paul Meessen, bestuurder Verdi

 

Korte berichten! 

 

Ons motto is: groei, val en sta weer op! Ontdek en doe waar je goed in bent. Werk en leer. Want als jij stappen maakt, groeit iedereen. Wij zijn er voor de toekomst. Van jou, van onze leerlingen, van het onderwijs in Meierijstad. Dát is onze drive. Daar durven we anders in te zijn. Deel jij die drive?WORD ONDERDEEL VAN VERDI

 

Prachtige kerstkaarten gemaakt door onze leerlingen!


Voor Stichting met je Hart in Veghel hebben de basisscholen Bernadette en de toekomstige Wijzelaar (nu de Bunders) maar liefst 150 kerstkaarten versierd en ingekleurd. Daar word je toch gewoon heel blij van!

 

 
 
 
 
 
 

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top