Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Voor woningzoekenden die in Noordoost-Brabant en Gennep staan ingeschreven voor een sociale huurwoning, gaat er binnenkort iets veranderen. Vanaf 15 mei 2024 zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in deze regio te vinden op één website: thuispoort.nl. Thuispoort is een samenwerking van acht woningcorporaties: Area, BrabantWonen, Charlote van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij, Woonveste en Zayaz.

Inschrijftijd verhuist mee
Mensen die nu ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal, Ons Huiz, Mooiland of Charlote van Beuningen, nemen hun inschrijtijd mee. Staat iemand bij meer websites ingeschreven, dan blijft de langste inschrijtijd staan. 15 mei gaat de nieuwe website live. Alle woningzoekenden krijgen dan vanzelf bericht over hoe ze hun inschrijving bij Thuispoort kunnen activeren. Inschrijven en verlengen bij Thuispoort is gratis.

Waarom één website?
Bestuurder Jan van Vucht van Area vertelt namens de acht deelnemende woningcorporaties: “Woningzoekenden hoeven zich straks niet meer op verschillende websites in te schrijven. En omdat alle vrijkomende woningen op één plek te vinden zijn, ontstaan er meer mogelijkheden om in de regio een passende woning te vinden”. Meer informatie op www.thuispoort.nl Op www.thuispoort.nl vind je meer informatie en ook antwoorden op veel voorkomende vragen.

Scan de QR-code om de animatie over Thuispoort te zien.

thuispoort2.jpeg

 

thuispoort1.jpeg

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top