Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide
                              
                                        
Nieuwsbrief nr 3 2024 
Verdi onderwijs     

 

Informeren en participeren!

Verdi kijkt terug op een zeer geslaagde avond met  interne en externe stakeholders. Tal van onderwerpen hebben de revue gepasseerd, vanuit basisschool de Sterjasmijn in Nijnsel werden de ruim 35 aanwezigen bijgepraat en is waardevolle input opgehaald, lees hier verder

 

 

Basisschool de Wijzelaar in Veghel (voorheen genaamd De Bunders) heeft haar intrek genomen in het prachtige nieuwe gebouw en ze zet haar deuren open op zaterdag 1 juni 2024 van 10.00-14.00 uur voor het grote publiek! 

 

Hulp gevraagd verkeersproef! 


De Praktische VerkeersProef (PVP) vindt dit jaar plaats op maandag 13 en dinsdag 14 mei aanstaande. Er worden vrijwilligers gevraagd, heb je interesse: lees hier verder!

 

Ons motto is: groei, val en sta weer op! Ontdek en doe waar je goed in bent. Werk en leer. Want als jij stappen maakt, groeit iedereen. Wij zijn er voor de toekomst. Van jou, van onze leerlingen, van het onderwijs in Meierijstad. Dát is onze drive. Daar durven we anders in te zijn. Deel jij die drive? WORD ONDERDEEL VAN VERDI

 

 

Verdi Onderwijs en Verdi Start genieten van de meivakantie
van maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei 2024!  

 
 

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top