Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Op zondag26 mei organiseert de band The Composites een muzikale middag in samenwerking met café/zaal D’n Brouwer in Mariaheide.

The Composites is een beginnende band bestaande uit 7 enthousiaste muzikanten uit de omgeving van Uden/Veghel die is ontstaan uit het Popshop concept van Kunst&Co te Uden. Ondanks hun relatief korte bestaan hebben ze toch al wat podiumervaring opgedaan bij oa “Uden On Ice” en de “Nacht van de Noordkade”. Het muzikale oeuvre bestaat vnl uit pop en rock uit de jaren 80/90.
De band bestaat uit:
Ivonne van Heijningen: zang
Marieke Bardoel: zang en saxefoon
José van de Ven: solo guitar
Jos Wubben: akoestisch en elektrische guitar
Maarten van Hoof: bas
Bob Visser: drums

Beide zangeressen zingen ook nog in een eigen dameszanggroep; Ivonne bij “Incomplete” en Marieke bij “The Dee’s”. Beide damesgroepjes geven op deze middag acte de presence dus het belooft een veelzijdige middag te worden

Damesgroep Incomplete

Net voor het corona-tijdperk zijn we gestart met 6 dames uit Uden en omstreken. Na een aantal wisselingen zijn we nu iets meer dan een jaar in deze samenstelling aan het zingen met elkaar. Heerlijke meerstemmigheid op diverse popnummers waar juf Joyce van der Sangen van Vocal Center, geniale harmonieën voor ons van maakt. We houden erg van gezelligheid maar zijn zoals onze naam al zegt zelden compleet. Ons debuut op een podium zal zijn op 26 mei bij D’n Brouwer in Mariaheide! Spannend dat zeker, maar wij hebben er zin in. Zien we jullie daar?
Annemarie, Charlotte, Elga, Ivonne, Sarina en Sylvia

Damesgroep The Dee‘s

Een popkoortje uit Nijmegen, onder leiding van Dorien van Veen. We houden van gezelligheid, maar bovenal van samen zingen. We zingen voornamelijk lichte popsongs, zoals ‘Son of a Preacherman’, ‘Another Day’, ‘Royals’ en ‘September.’ Dorien schrijft de meeste arrangementen zelf, zodat de driestemmigheid goed tot zijn recht komt.
We hebben in het verleden meerdere optredens verzorgd. In het ‘Huis van Puck’ te Arnhem hebben we gezongen, bij het ‘Opkikkertje’ in Den Bosch en we hebben meegedaan aan het project ‘Muziek bij de Buren’. Na de corona tijd hebben we een nieuwe opstart moeten maken en inmiddels zijn we weer op volle kracht. We kijken daarom erg uit naar het optreden bij D’n Brouwer op 26 mei.

240512 Pop Rock Music zondag 26 mei 2024

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top