Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

De volgende groepen zetten zich in door praktische ondersteuning te bieden bij de diverse werkzaamheden binnen de parochie.

BLOEMSCHIKKEN EN KERKVERSIERING

De werkzaamheden betreffen de 'aankleding' van de kerk voor de vieringen die plaatsvinden. Op kerkelijke hoogtijdagen vinden extra werkzaamheden plaats.

ONDERHOUD TUIN EN KERKHOF

De leden van deze werkgroep verzorgen de tuin van de kerk en Het Koetshuis en het kerkhof.

KLEIN ONDERHOUD

De taak van deze werkgroep is het uitvoeren van klein onderhoud, zowel binnen als buiten het kerkgebouw en Het Koetshuis.

KOPERPOETSEN

De leden van deze groep zorgen ervoor dat 2 keer per jaar het koper- en zilverwerk in de kerk een goede poetsbeurt krijgt.

SCHOONMAAK KERK EN KOETSHUIS

Deze groep zorgt ervoor dat de kerk en Koetshuis er van binnen verzorgd uitzien. Voor het grotere werk (complete schoonmaak) worden meerdere mensen gevraagd om mee te helpen.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top